Arrangementen

LEO heeft erg leuke arrangementen. Eten, drinken en een leuke activiteit midden in het centrum van het levendige Lichtenvoorde. Deze arrangementen bieden wij alleen aan in combinatie met eten en/of drinken zoals hieronder beschreven:

Tafelen bij LEO: Vooraf diverse bites op tafel. Als hoofdgerecht keuze uit alle burgers, en pokébowls. Als dessert LEO’s ijs, met topping naar keuze (Oreo, Salted Caramel KitKat chuncky of M&M strawberry

Drinken bij LEO: 3,5 uur onbeperkt bier/wijn/fris/koffie.

LEO’s PUBQUIZ

Het antwoord op de vraag; “wat gaan we dit jaar organiseren?” Een Pubquiz. Bij LEO kun je diverse quizen spelen. Een 80’s-, 90’s-, sport-, muziek-,film-, geschiedenis- of sportquiz.

Prijs inclusief Tafelen bij LEO en Drinken bij LEO € 59,50 p.p.
Prijs inclusief Tafelen bij LEO (dranken worden naar verbruik verrekend) € 35,- p.p.

minimaal 10 personen

LEO’s MUZIEKBINGO

Bingo, maar dan anders. In plaats van 75 verschillende getallen hoor je 75 verschillende liedjes voorbij komen! Meezingen gegarandeerd en hilariteit dus ook!

De spelregels zijn supersimpel; ben je de eerste met: een x-je, een +-je een |-je of een O-tje? Dan krijg je een klein prijsje! Ben je de eerste met de volle kaart? Dan krijg jij de hoofdprijs!

Prijs inclusief Tafelen bij LEO en Drinken bij LEO € 65,00 p.p.
Prijs inclusief Tafelen bij LEO (dranken worden naar verbruik verrekend) € 40,50- p.p.

minimaal 10 personen

LEO’s BIER of WIJNYOGA

Bierflesjes op je hoofd balanceren en dan ook recht blijven staan? Yanique van Siento Sano laat het je doen!

Hoe zo’n les eruit ziet? Het bier drinken is betrokken bij iedere yogahouding. Deed je bijvoorbeeld normaal de zonnegroet? Dan staan de biergroet nu op de planning. Hierbij strek je je arm uit en breng je het bierflesje zo ver mogelijk naar de hemel, waarna je er natuurlijk een slok van neemt. Proost! De bierversie is uiteraard ook te beoefenen in alleen de wijnvariant of een combi van bier en wijn.

Prijs inclusief Tafelen bij LEO en Drinken bij LEO € 57,50 p.p.
Prijs inclusief Tafelen bij LEO (dranken worden naar verbruik verrekend) € 42,50- p.p.

minimaal 10 personen

LEO’s INDOOR ZESKAMP

Indoor activiteit, ideaal voor in het najaar en winter. De gehele zeskamp spelen we in onze bovenzaal. De teams nemen het tegen elkaar op tijdens 6 verschillende spelonderdelen.

Bij een Indoor Zeskamp worden de 6 spelonderdelen achter elkaar gespeeld. Zodra alle teams het eerste onderdeel hebben gespeeld worden de punten aan ieder team toegekend. Hierna rouleren we en wordt het volgende spelonderdeel gespeeld. Zo spelen verschillende teams verschillende spellen tegelijkertijd. Een leuk onderdeel van het spel is de ‘Joker’ die elk team mag inzetten op een spelonderdeel van hun keuze, op dat spelonderdeel tellen de punten die het team haalt dubbel.

Prijs inclusief Tafelen bij LEO en Drinken bij LEO € 67,50 p.p.
Prijs inclusief Tafelen bij LEO (dranken worden naar verbruik verrekend) € 42,50- p.p.

minimaal 22 personen

Bowlen bij LEO!

Kijk voor onze bowling arrangementen hier

minimaal 4 personen

LEO SCHIET ER OP LOS

Ook binnen kan je Kleiduifschieten. Je schiet op corresponderende kastjes die om beurten oplichten. Er zijn verschillende spelvarianten.

Er wordt in groepjes van maximaal 5 personen tegelijk geschoten. De computer registreert per schutter de punten. Na de uitleg over het systeem is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd.

Prijs inclusief Tafelen bij LEO en Drinken bij LEO € 74,50 p.p.
Prijs inclusief Tafelen bij LEO (dranken worden naar verbruik verrekend) € 49,50,- p.p.

minimaal 13 personen

LEO IS BORN TO BE WILD

Wij bieden jouw de mogelijkheid om op een echte elektrische-chopper de prachtige bospaden, fietspaden en wegen van de Achterhoek te ontdekken. Hierbij is het heerlijk genieten op de geruisloze choppers, zonder helmplicht even lekker uitwaaien.

De bikes hebben een actieradius van 60km en gaan +/- 25 km per uur.

De bikes zijn te huur voor 2 of 3 uur of voor de gehele dag!

Prijs inclusief Tafelen bij LEO en Drinken bij LEO € 75 p.p. (2 uur chopper, meerprijs voor 3 uur chopper €10)
Prijs inclusief Tafelen bij LEO (dranken worden naar verbruik verrekend) € 57,50,- p.p.

minimaal 4 personen